13 Mart 2012 Salı

atta gittik


dün oğluşum ve annemle alışveriş merkezi turuna çıktık.oldukça eğlendi benim sütlü kuzu.herşeye dokunmaya ve tanımaya çalışarak geçirdi zamanı.bu günlerde oldukça meraklı.
gitmişken watsons görmek,görüpte girmemek,giripte birşey almadan çıkmak olurmu ? cevap tabiki olmaz.eh bende hiçbir zararlı kimyasal içermeyen bu saç kremi ve argan yağlı şampuanı kaçırmadım.en kısa zamanda test edip sonucu paylaşacağım.





oldu ozaman yine gelirim ben.organik kalın...

2 yorum:

  1. bekliyorum sonucu, argan yağı içeren bir şampuanı satmaya çalışıyor gittiğim zayıflama merkezi,fiyatı da çok ucuz değil hani, ama deneyen birinden dinlersem düşünebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. argan yagının sac ıcın oldukca faydalı oldugunu duydum fakat ıcerıgınde sls ve benzerı kımyasallar varsa hıc bır yag ıse yaramıyor.sls sacı yıpratıyor ve kurutuyor.eger herhangıbır sampuan alacaksanız sls ve kımyasal ıcermemesıne ozen gosterın derim.sonucta okadar para vereceksınız.sls cokta onemlı degıl dersenız fıyat olarak dıgerlerınden daha uygun olan bır sampuan tavsıye edebılırım.mecıt efendının sarımsaklı sampuanı.ben oldukca faydasını gordum.hem sacım daha cabuk uzamaya basladı hemde daha saglıklı gorunuyordu.kokusuda oldukca guzel.fıyatı 12 tl.

      Sil

dur yolcu!!!
okuyup kaçmak olmaz bir yorum bırak bakalım...